Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ολονύχτια περιπέτεια για τρεις κυνηγούς

Περιπέτεια την οποία θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή έζησαν τρεις κυνηγοί στην περιοχή της Άρτας.
Ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, με κατεύθυνση της περιοχή της Ροδαυγής, προκειμένου να κυνηγήσουν πέρδικες. Όμως δεν γνώριζαν καλά τα μέρη και γρήγορα βρέθηκαν μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Με το σούρουπο, ο ένας εξ αυτών ειδοποίησε την μητέρα του, λέγοντας πως βρίσκονται σ' ένα σημείο, που δεν γνωρίζουν και αναζητούν τρόπο, να φτάσουν σε κάποιο γνωστή περιοχή. Από κει και μετά το κινητό νέκρωσε καθώς δεν υπήρχε κάλυψη με σήμα.

Για την οικογένεια του νεαρού σήμανε συναγερμός καθώς τηλεφωνούσε συνεχώς και κανένα από τρία τηλέφωνα δεν είχε σήμα.

Έπεσε το σκοτάδι όμως και η όποια αναζήτηση, ήταν δύσκολη και φυσικά χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα από νωρίς το πρωί, η κινητοποίηση και η συνεργασία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, έφερε αποτέλεσμα. Οι τρεις νεαροί βρέθηκαν στο Ανώγειο, σε άσχημη κατάσταση, μιας και είχαν ξημερώσει στο ύπαιθρο και σε καιρικές συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, αφού τις περισσότερες ώρες της νύχτας έβρεχε.

Ευτυχώς κανένας εξ αυτών, δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα, αλλά το πάθημά τους, πρέπει να γίνει μάθημα, για όλους τους κυνηγούς της περιοχής. Σε μέρη που δεν είναι γνωστά, δεν πάνε για κυνήγι...

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...