Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Νεκρός βρέθηκε ο 26χρονος κυνηγός Αντώνης Καρνάρος

Νεκρός 26χρονος κυνηγός Αντώνης Καρνάρος ο οποίος είχε εξαφανισθεί χθες από την Πάτρα. Ο 26χρονος βρέθηκε από διασώστες της ΕΜΑΚ στις 2.30 μετά τα ξημερώματα σε απόκρημνη περιοχή.

Ο Αντώνης Καρνάρος, αγνοείτο από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Βλασίας, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι μαζί με έναν φίλο του. Στην πορεία όμως χώρισαν ,μεταξύ τους και είχανε κανονίσει να βρεθούνε αργότερα, όπου δυστυχώς δεν πήγε ποτέ.

Άκαρπες οι κλήσεις στο κινητό του, από τον φίλο του που είχανε πάει για κυνήγι μαζί, αλλά και από τους συγγενείς του.


Οι συγγενείς ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπου περίμεναν με αγωνία κάποια νέα. Δυστυχώς όμως τα νέα ήταν άσχημα ο Αντώνης Καρνάρος, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό.


Στο νεκροτομείο του Ρίου έχει μεταφερθεί ο 26χρονος προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία- νεκροτομή η οποία θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες του τραγικού του θανάτου. Η ανάσυρση της σωρού του άτυχου νεαρού έγινε νωρίς σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή της Βλασίας Αχαΐας.

Το άψυχο σώμα το 26χρονου αν και εντοπίστηκε αργά χτες το απόγευμα δεν ήταν εφικτό να στηθεί επιχείρηση μεταφοράς του, λόγω της νύχτας.

Να σημειώσουμε πως ο άτυχος νέος Αντώνης Καρνάρος ήταν γνωστός στην Πάτρα και είχε μνηστή τη γνωστή δημοσιογράφο του Patra Tv Βικτωρία Δαράτου.


Η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.
 
ΠΗΓΗ: skaipatras.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...