Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ανοικτή επιστολή της ΣΚΟΛΕΖ.


"Το ΔΣ της Σκοπευτικής Λέσχης Ζαγορίου αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους 40 και πλέον σκοπευτές και τους συλλόγους τους που δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στον αγώνα των Ασπραγγέλων που τελικά ματαιώθηκε.
Ο Σύλλογός μας από τις αρχές Απριλίου είχε στείλει επιστολή - η οποία δημοσιεύθηκε και στον "σκοπευτή" - προς τον κο Δήμαρχο Ζαγορίου και το Δημοτικό Συμβούλιο που γνωστοποιούσε την ανάθεση του αγώνα και παράλληλα έθετε συγκεκριμένα αιτήματα που αφορούσαν την κατάσταση του σκοπευτηρίου.
Ο Δήμος δεν μπήκε στο κόπο μιας έστω και αρνητικής απάντησης στην πρωτοκολλημένη επιστολή μας, όπως έκανε και πέρυσι σε άλλη επιστολή ιδιώτη που ζητούσε να επενδύσει στο σκοπευτήριο φτιάχνοντας διαδρομές sporting ,έχοντας στην ευθύνη του και την συντήρηση του σκοπευτηρίου.
Επίσης παρ όλες τις παρακλήσεις μας, δεν συνέταξε μια απλή αίτηση προς την Περιφέρεια Ηπείρου για την ανανέωση της ’δειας Λειτουργίας του Σκοπευτηρίου.
Κατόπιν τούτου η Σκοπευτική Λέσχη Ζαγορίου δεν μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη της διεξαγωγής του αγώνα υπό τον φόβο της διακοπής του από την καταγγελία κάποιου καλοθελητού.
Ελπίζουμε ότι ο Δήμος και οι Δημοτικοί άρχοντες κάποια στιγμή θα αντιληφθούν ότι η στάση που τηρούν απέναντι στη μοναδική αθλητική εγκατάσταση στο είδος της στη Βορειοδυτική Ελλάδα, που πληρώθηκε με χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, έχει προ πολλού ξεπεράσει τα έσχατα όρια της αθλιότητας και της γελοιότητας". Για το ΔΣ της ΣΚΟΛΕΖ υπογράφει ο Γεν. Γραμματέας Βασίλειος Ζωρδούμης. Στη φωτο το πανέμορφη σκοπευτήριο των Ασπραγγέλων το οποίο αφήνεται να μαραζώσει. Έγκλημα χωρίς τιμωρία (;).

ΠΗΓΗ: skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...