Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες Οι κυνηγοί στις κάλπες για την εκλογή Νέας Διοίκησης


Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 3 Απριλίου 2011 και σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία που είναι και το πιθανότερο θα επαναληφθεί στις 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 και ώρα 8 π.μ.
Στην έδρα του Συλλόγου την ΑΡΤΑ θα πραγματοποιηθεί πρώτα η Γενική Συνέλευση και θα ακολουθήσουν οι εκλογές έως στις 7 μ.μ. με μια μικρή μεσημεριανή διακοπή.
Δικαίωμα ψήφου όσοι έχουν άδεια κυνηγίου την κυνηγετική περίοδο 2010-11.
Στις έδρες των παραρτημάτων του Συλλόγου ΑΓΝΑΝΤΑ, ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ και ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ πραγματοποιούνται μόνο εκλογές τις αντίστοιχες ώρες.
Οι κυνηγοί της Άρτας, οι οποίοι θα ψηφίσουν στην ΑΡΤΑ θα εκλέξουν Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ( κάθε ψηφοφόρος μπορεί να βάλει μέχρι 8 σταυρούς στους υποψήφιους για το Δ.Σ.) και Ελεγκτική Επιτροπή (μπορεί να βάλει μέχρι 2 σταυρούς στους υποψήφιους της Ε.Ε.), δεν ψηφίζει υποψήφιους παραρτημάτων.
Οι κυνηγοί που θα ψηφίσουν στα παραρτήματα ψηφίζουν όπως ακριβώς στην Άρτα δηλαδή για Δ/κό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή, επιπλέον όμως και Επιτροπή Παραρτήματος (βάζει μέχρι 3 σταυρούς στους υποψήφιους του αντιστοίχου παραρτήματος και όχι άλλου παραρτήματος).   

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΡΤΑΣ .ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...