Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συζήτηση με θέμα τον Αμβρακικό σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων.


Παρευρέθη ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ. Παπαδόδημας και ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού κ. Αλμπάνης.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και ώρα 10,30 μ.μ. προβλήθηκε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων ITV σχετική με το περιβάλλον και το κυνήγι. Παρευρέθηκαν και συζήτησαν για το θέμα του κυνηγίου στον Αμβρακικό, ενόψει της λήξης της τριετούς απαγόρευσης και της υποβολής των προτάσεων από το Φορέα, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Παπαδόδημας και ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού κ. Αλμπάνης.
Ωφέλιμη και εποικοδομητική κάθε συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τόσο μεγάλο αριθμό κατοίκων – κυνηγών της περιοχής μας και να ξεπεραστούν επί τέλους όλες οι προκαταλήψεις του παρελθόντος σε σχέση με το κυνήγι και τους κυνηγούς. Πάντως από τη μεριά του Προέδρου του Φορέα κ. Αλμπάνη δόθηκε υπόσχεση για συνεργασία με τις Κυνηγετικές Οργανώσεις όσον αφορά την σύνταξη των προτάσεων και παράλληλα υπήρξε για αυτό δημόσια δέσμευση.
Από τη δική μας μεριά αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της αδικίας, εις βάρος των κυνηγών του κάμπου και όχι μόνο, οι Κυνηγετικές Οργανώσεις έχουν έτοιμες τις προτάσεις που αφορούν την άσκηση του κυνηγίου στον υγροβιότοπο και αναμένεται η συνάντηση με το Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού.
Και εμείς όπως μέχρι τώρα πράτταμε, στο θέμα της φύλαξης, θα συνεχίσουμε και με μεγαλύτερο ζήλο, πάντα σε συνεργασία και με το Φορέα και τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες και με όλες τις δυνάμεις μας.   
Σημειωτέον ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός δεν εκπέμπει στην περιοχή μας και όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν τις συγκεκριμένες εκπομπές, δύνανται μόνο μέσω  INTERNET στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.Epirusonline.gr

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΡΤΑΣ .ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...