Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κύπρος: ο Ν. Σιαλής κέρδισε το "Κύπελλο Λευκωσίας"


Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου Νεόφυτος Σιαλής, ήταν ο νικητής του δεύτερου πρωταθληματικού αγώνα Κόμπακ, που ήταν για το "Κύπελλο Λευκωσίας" κι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στα Λατσιά. Ο αθλητής της ΣΚΟΑΜ, που αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία, πέτυχε 92/100, όσους και ο νικητής της Α' κατηγορίας Ανδρέας Βασιλείου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας. Ο Σιαλής όμως πήρε την πρώτη θέση αφού επικράτησε στο shoot - off με 4-3. Στη Β' κατηγορία νικητής ήταν ο Ανδρέας Ζαλούμης (ΣΚΟΛΑΡ) με 91/100, ενώ στους έφηβους κέρδισε ο συναθλητής του Γιώργος Θεοκλή με 75/100. Την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων πήρε ο Νίκος Οδυσσέως της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας με 82/100 και στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων, ο Δημήτρης Λόρδος (ΣΚΟΑΜ) με 79/100. Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα της "SAGA 1" με 270/300, ενώ δεύτερη κατετάγη η ομάδα "SERANO NUTS" και τρίτη η "SAGA 2". Με την νικήτρια ομάδα της "SAGA 1" αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Λάκης Καγιάς, ’γγελος Αβραάμ και Χαράλαμπος Σίκκης.
Στον αγώνα, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία εισαγωγής εξαρτημάτων ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, πήραν μέρος 125 σκοπευτές απ' όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις μέλη της ΣΚΟΚ, πολλοί από τους οποίους, πέρα από το παγκύπριο πρωτάθλημα, προετοιμάζονται και για το διεθνές γκραν - πρι Κόμπακ που θα γίνει στη Ρόδο στις αρχές Μαΐου. Στη Α' κτηγορία, πίσω από τον Ανδρέα Βασιλείου, τερμάτισαν τέσσερις αθλητές με 91/100, οι οποίοι "έλυσαν" τις διαφορές τους σε shoot - off. Δεύτερος κατετάγη ο Λάκης Καγιάς (ΣΚΟΛΑΡ), τρίτος ο Πέτρος Ιωάννου (ΣΚΟΛΕΥ) τέταρτος ο Χαράλαμπος Σίκκης (ΣΚΟΛΑΡ) και πέμπτος ο Χάρης Χριστοδουλίδης (ΣΚΟΠΑΦ). Στην έκτη θέση τερμάτισε ο ’γγελος Αβραάμ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού με 88/100.
Στη Β' κατηγορία όπου πρώτευσε ο Ανδρέας Ζαλούμης, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Χάρης Βασιλείου (ΣΚΟΕΠΑ) με 88/100, την τρίτη ο Πανίκος Ανδρονίκου (ΣΚΟΛΕΥ) με 86/100, όσο και ο Κώστας Νούρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Κερύνειας, που κατετάγη τέταρτος, ενώ ο Παντελής Μαυρομμάτης (ΣΚΟΛΕΥ) με 85/100 κατετάγη πέμπτος και ο συναθλητής του Ξένιος Ηρακλέους έκτος με 84/100. Ο νικητής του αγώνα Νεόφυτος Σιαλής, ήταν και ο νικητής στην Γ' κατηγορία, όπου τη δεύτερη και τρίτη θέση με 86/100 πήραν οι Μιχάλης Τζιαπούρας (ΣΚΟΚΕΡ) και Κυριάκος Πατσαλίδης (ΣΚΟΛΕΥ) με 86/100. Τέταρτος κατετάγη ο Γιάγκος Χριστολουλίδης (ΣΚΟΕΠΑ) με 85/100, ενώ οι Ανδρέας Γεωργιάδης (ΣΚΟΛΕΥ) και Φάνος Θεοφάνους (ΣΚΟΚΕΡ) τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση με 84/100.
Ο Νίκος Οδυσσέως της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στην κατηγορία των βετεράνων με 82/100, ενώ με 77/100, οι Ευάγγελος Καραβόλιας (ΣΚΟΛΕΥ) και Ανδρέας Κατζιανής (ΣΚΟΑΜ) πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέλος στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων, όπου πρώτευσε ο Δημήτρης Λόρδος (ΣΚΟΑΜ) με 79/100, δεύτερος κατετάγη ο Σάββας Στυλιανού της ΣΚΟΛΕΥ με 56/100 και τρίτος ο Κώστας Ξενοφώντος της ίδιας οργάνωσης με 45/100. Στη φωτο ο νικητής του αγώνα Νεόφυτος Σιαλής, παραλαμβάνει το βαρύτιμο έπαθλο από τον πρόεδρο της ΣΚΟΚ Δημήτρη Λόρδο.

ΠΗΓΗ: skopeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...