Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τέρμα στους λασπολόγους και την παραπληροφόρηση.


Βρισκόμενος χθες το βράδυ σε ένα από τα  καφενεία των χωριών μας με την παρέα μου, ήρθε να μιλήσει ο πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παύλος Μίχας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος . Στο τέλος της ομιλίας του λοιπόν, αναφέρθηκε στο υπερσύχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών αποβλήτων των πτηνοτροφικών μονάδων, που θα κατασκευάσει ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός κοντά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Να σου όμως που πετάγεται ένας αντικοκλικός, έτσι τους ονομάζω εγώ αυτούς, που δεν θα κατονομάσω γιατί δεν είμαι τέτοιος. Και λέει: Πρόεδρε πες τους ότι ζήτησες έκταση από τον Κόκλα για την κατασκευή αυτής της επιχείρησης στο Δήμο Αράχθου και δεν σου έδωσε, στερώντας θέσεις εργασίας από την περιοχή. Ο κύριος Μίχας δεν έπεσε στην παγίδα, λέγοντας πώς πράγματι ζήτησε χώρο που τελικά δεν του δόθηκε,  χωρίς να αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο. Ο αντικοκλικός δεν γνώριζε όμως πώς το σημείο που ζήτησε ο Συνεταιρισμός έκταση, προστατεύεται από την συνθήκη RAMSAR (προστατευόμενη περιοχή Αμβρακικού κόλπου) και  εκεί απαγορεύεται η όποια επιχειρηματική δραστηριότητα. Και αν ακόμα δεν υπήρχε κόλλημα για την παραχώρηση, η απόφαση περνά από Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίζεται ή καταψηφίζεται. Γιατί λοιπόν να φταίει μόνο ο Δήμαρχος; Είναι όμως προεκλογική περίοδος. Αν όμως παραχωρούσε την έκταση ο Γιάννης, θα γινόταν αυτό που συνέβη και με τον κύριο Κοστούρο Αργύρη, που επιχείρησε να κατασκευάσει πτηνοτροφική μονάδα στην ίδια περιοχή και ο αντικοκλικός με κάποιους άλλους συγκέντρωνε υπογραφές για να σταματήσουν την κατασκευή του πτηνοτροφείου. Τότε όμως δεν χάθηκαν  θέσεις εργασίας! Αφού λοιπόν δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του, λέει στην παρέα του, ο Κόκλας παραχωρεί εκτάσεις μόνο για μοτοκρός και σκοπευτήρια και όχι για το εργοστάσιο για να δουλέψει κανένας άνθρωπος. Προφανώς θα ξέχασε ότι έβαλε την υπογραφή του για την παραχώρηση έκτασης στον Σ.ΚΟ. ΑΡΤΑΣ για την κατασκευή σκοπευτηρίου, ενός σκοπευτηρίου που θα αναδείξει την περιοχή και τον νεοσύστατο Δήμο Νικολάου Σκουφά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Καιρός είναι όμως να πάμε μπροστά, τέρμα στους λασπολόγους που παραπληροφορούν τον λαό και τον πάνε πίσω, για δικό τους όφελος και μόνο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ..!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΥΦΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ .ΧΤΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! ΕΝΑΣ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΥΦΑ .

Ανώνυμος είπε...

oxi allh lasph

Ανώνυμος είπε...

η πιστα motocross μας αρεσει,οποιος δεν αντεχει αυτα τα σπορ ας καβαλησει ενα παχυ καλαμι να κυνηγαει κοτοπουλα

Ανώνυμος είπε...

dimotikh anagenhsi
DAGKOTO

Ανώνυμος είπε...

TO POTAMI DEN GYRIZEI PISO
OLOI OI YPOPSIFIOI TOY KOKLA EINAI AKSIOI KE PENTAKATHAROI

Ανώνυμος είπε...

afhste afta den metrane na doume ti tha kanoume me ta xoria mas opoios axsizei gia dhmarxos kai gia to dhmo na parei to paixnidi pano tou

ΘΟΔΩΡΗΣ είπε...

Ποιός πιστεύετε ότι αξίζει για Δήμαρχος εσείς!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κάνατε και με την πλάζ στο πλατανάκι κι ευτυχώς μπορέσανε και την φτιάξανε για να εχει ο κόσμος κάπου να πάει το καλοκαίρι .Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε ο ενας να αναιρεί τον αλλον σε αυτόν το τόπο και να λέμε και κανένα μπράβο σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Κώστας Μακρής

Ανώνυμος είπε...

http://mykoniatiki-zougla.blogspot.com/2010/09/blog-post_7732.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...