Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Στη Ρόδο για σκητ …..


Ο ενδέκατος αγώνας του Κυπέλλου ΣΚΟΕ στο σκητ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 26-27/6/2010 στο Σκοπευτήριο της Ρόδου με διοργανωτή τον ΟΣΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Το ίδιο χρονικό διάστημα επρόκειτο να διεξαχθεί και ο 11ος αγώνας του τραπ στην Πάρνηθα (διοργανωτής ΣΟ Αχαρνών "Ο ΠΑΡΝΗΣ"), αλλά ματαιώθηκε γιατί το Σκοπευτήριο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα άδεια λειτουργίας.
Το Σκοπευτήριο Πήλινου Στόχου Laporte Hellas, κατασκευάστηκε το 2007 και χρησιμοποιήθηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς για την διεξαγωγή των αγωνισμάτων του πήλινου στόχου της διοργάνωσης Nat West Island Games Rhodes 2007. Διαθέτει πέντε σταντ ολυμπιακών προδιαγραφών και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, Laporte ίδιο με αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στην ολυμπιάδα της Αθήνας και του Πεκίνου. Βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αφάντου στην Ανατολική πλευρά του νησιού όπου βρίσκεται και το γήπεδο Γκολφ. Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας παραδοσιακοί οικισμοί, ταβέρνες, εστιατόρια και πολλά αξιοθέατα. Απέχει δυο χμ από το κέντρο του Δήμου Αφάντου και 4 χλμ από την οργανωμένη και υπέροχη ομώνυμη παραλία, όπου υπάρχουν ψαροταβέρνες, εστιατόρια, αναψυκτήρια και μπαρ.
Σε επικοινωνία του με το "σκοπευτή" ο πρόεδρος του ΣΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Γιώργος Αναστασιάδης γνωστοποιεί ότι διατίθεται να αναλάβει την διεξαγωγή όλων των αγώνων που για διάφορους λόγους κάποιοι άλλοι σύλλογοι δεν επιθυμούν, η δεν μπορούν να τελέσουν. Στη φωτο το Σκοπευτήριο της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...