Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΕΟ BERETTA UGB 25 XCEL GOLD

Ούτε καραμπίνα, αλλά ούτε και σούπερ ποζέ! Τι είναι τελικά το UGB25 XCEL GOLD; Σπαστή καραμπίνα ή αυτογεμές σούπερ ποζέ; Τίποτα από τα δύο. Οι σχεδιαστές του δανείστηκαν στοιχεία από την λειτουργία των σούπερ ποζέ, ενσωμάτωσαν σε αυτά στοιχεία από τη λειτουργία των αυτογεμών ελατηρίου, τα προσάρμοσαν στις ανάγκες και τους κανονισμούς της αγωνιστικής σκοποβολής και δημιούργησαν το UGB25 XCEL GOLD! Πρόκειται για ένα νέο τουφέκι με διαφορετική φιλοσοφία, τέτοια που να παρέχει στο Σκοπευτή όλα τα πλεονεκτήματα που βρίσκει σε σκοπευτικό σούπερ ποζέ, ασφάλεια στη χρήση, ακρίβεια και αξιοπιστία, επί μέρους ρυθμίσεις, για να ταιριάξει απόλυτα στον σωματότυπό του, άλλα με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύγχρονο αυτογέμες, που όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει να είναι σπαστό, για να μεταφέρεται ανοιχτό ανάμεσα στους βατήρες. Το όνομα του μοντέλου είναι σύνθετο. Προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Ultimate Gun Beretta, δηλ. Απόλυτο Όπλο Beretta, τον αριθμό 25, που εκφράζει τη μέγιστη επίδοση που μπορεί να επιτευχθεί σε μια σειρά σκοπευτικής δοκιμασίας (ένας αγώνας αποτελείται από πέντε σειρές), και το διακριτικό XCEL, συντομογραφία της λέξης EXCELlent που υποδηλώνει την υπεροχή απέναντι στον ανταγωνισμό, την απάντηση σε κάθε σκοπευτική ανάγκη. Η σχεδίαση έχει γίνει από τον Giugiaro. Το UGB25 Xcel ανοίγει όπως ένα κλασσικό σούπερ ποζέ. Για να ανοίξει, διαθέτει μοχλό στην αριστερή πλευρά της βάσης. Έχει μόνο μια κάννη, την κάτω σε αναλογία με ένα σούπερ ποζέ και ψηλή αεριζόμενη σκοπευτική ρίγα. Αναγκαστικά το όπλο γεμίζεται με ένα φυσίγγι. Η δεύτερη βολή εξασφαλίζεται με την αυτόματη επαναγέμιση της κάννης. Η βάση του κατασκευάζεται από ελαφρύ κράμα αλουμινίου Ergal. Το κλείστρο και το γλωσσίδι είναι ατσάλινα. Η κάννη είναι τύπου OPTIMA-BORE και δέχεται τσοκάκια OPTIMA-CHOKES. Κατασκευάζεται από κράμα ατσαλιού χρωμίου-νικελίου-μολυβδενίου και έχει υποστεί εσωτερική χρωμίωση. Κοντάκι και πάπια κατασκευάζονται από καρυδιά. Η κλίση ρυθμίζεται, όπως και στις καραμπίνες, με ένθετους δακτυλίους, ενώ στο κοντάκι υπάρχει ενσωματωμένο MEMORY SYSTEM, πατέντα της BERETTA. Το πέλμα ανάκρουσης είναι τύπου GEL-TEK� Ο υποφυλακτήρας της σκανδάλης κατασκευάζεται από τεχνοπολυμερές ενισχυμένο με FIBERGLASS, όπως και στην URIKA. Σημαντική καινοτομία αποτελεί ο αποσβεστήρας ταλάντωσης μεταξύ κάννης και μονομπλόκ. Δεν ραγίζει στις δοκιμές αντοχής με φυσίγγια semi magnum. Λειτουργεί χωρίς εμπλοκές τόσο με φυσίγγια ελαφριάς γόμωσης όσο και με βαρύτερες γομώσεις. Προσφέρει δραστική μείωση της ανάκρουσης και αυξημένη εργονομία και ασφάλεια. Στην έκδοση SPORTING με νέο διευρυμένο αυλό OPTIMA-BORE 18,6 mm HIGH-PERFORMANCE, νέα OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE, κοντάκι τύπου SPORTING, ελαφρύτερη ρίγα SPORTING (12×12) και λεπτότερο προφίλ πάπιας. Διαμέτρημα: 12. Θαλάμη: 2 ¾" (70 mm). Κάννες: 71 και 76 cm. Πιέσεις: 1.370 bars. Χώρα Κατασκευής: Ιταλία. Εγγύηση: 3 χρόνια.


ΠΗΓΗ: www.berettahellas.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

You made somе гeally good pοints there.
I checked on thе web to find out more about the issue anԁ found mοst individualѕ
wіll go аlong ωith your views
on this sіte.

Μy wеblog chatroulette

Ανώνυμος είπε...

Howdy! Thіs is κind of off topіc but I need somе advісe frоm an establiѕhеd blοg.

Iѕ it veгy hard to set up your own blog?
I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about setting uρ my own but Ӏ'm not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

My webpage Opposite ends

Ανώνυμος είπε...

Simply wish to saу yоuг article is аs aѕtounding.
Thе clarіty in your put up is just great and that i could think yοu're a professional in this subject. Well with your permission allow me to snatch your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you one million and please continue the rewarding work.

Feel free to surf to my homepage - Prolonging Ejaculation

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...