Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

12η ΕΚΘΕΣΗ DIANA OUTDOOR EXHIBITION 2010 24-28 ΜΑΡΤΙΟΥ


Περισσότεροι από 150 εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση DIANA OUTDOOR 2010
που διοργανώνεται στο ΜΕC, Λ. Λαυρίου 301 στην Παιανία, από το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ και την ΑΝΩΣΗ Α.Ε. και θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου. Τα Αυτοκίνητα 4X4, ο Αγροτουρισμός, το Ψάρεμα, τα Σκάφη, το Κυνήγι, το Κάμπινγκ, η Κυνοφιλία και η Ιππασία, είναι τα κυριότερα θέματα (και εκθέματα) που θα δουν από κοντά οι 70.000 και πλέον φίλοι της υπαίθρου και της απόδρασης που αναμένεται να επισκεφτούν την DIANA OUTDOOR 2010.


Στο πλαίσιο της DIANA OUTDOOR 2010 θα διεξαχθεί η Διεθνής Eκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων (dog sow)του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν 1000 σκύλοι από 100 διαφορετικές ράτσες, ενώ όλες τις ημέρες θα διεξάγονται εκθέσεις σκύλων από διάφορους κυνοφιλικούς ομίλους.

Στο περίπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όχι μόνο του σκύλους ?σμηνίτες, αλλά και τα εντυπωσιακά εκπαιδευμένα γεράκια που προστατεύουν τα αεροδρόμια από τα σμήνη των πουλιών. Ακόμα συμμετέχουν οι Νομαρχίες Εβρου, Ανατολικής Αττικής, Κοζάνης, Πιερίας κ.λ.π.

Φετινός Ταξιδιωτικός Προορισμός είναι η Περιφέρεια της Νομαρχίας Πειραιά στο περίπτερο της οποίας οι επισκέπτες της DIANA θα βρουν πληροφορίες, προτάσεις και προσφορές για αποδράσεις στα νησιά και την ?στεριά της.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι την Τετάρτη από 16.00 έως 21.00 μ.μ., ενώ την Πέμπτη,Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 10.00 έως 21.00 μ.μ και η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ. Για τους πιτσιρικάδες έως 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τα εγκαίνια της DIANA OUTDOOR 2010 θα γίνουν την Τετάρτη 24 Μαρίου στις 18.00 μ.μ., από την Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, κα Αντζελα Γκερέκου, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραίτη, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και τον Νομάρχη Πειραιώς κ. Γιάννη Μίχα.

Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, έχουν δρομολογηθεί πούλμαν που θα κάνουν ανά μία ώρα την διαδρομή από ΜΕΤΡΟ (Σταθμός «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» ) προς M.E.C, Λ. Λαυρίου 301 Παιανία και αντίστροφα.



Νίκος Φωτακόπουλος
Διευθυντής DIANA OUTDOOR Exhibition

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...