Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Πόλεμος κατά της Κυνηγετικής Οικογένειας

Ω Ρ Ι Ω Ν - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ

Προς τους αξιότιμους:
- Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια
- Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου
- Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
- Βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Σήμερα, το ελεύθερο και παραδοσιακό κυνήγι βρίσκεται υπό διωγμό. Ένας «οικολογικός» σύλλογος φαίνεται να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να παιχτούν περίεργα παιχνίδια στις πλάτες 230.000 Ελλήνων κυνηγών. Εμείς οι Έλληνες κυνηγοί, δεν είμαστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιηθούμε ως πρόβατα επί σφαγή σε επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπώσεων.
Διακόσιες τριάντα χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες ζουν σήμερα με ένα τρόπο ζωής άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και το κυνήγι. Διακόσιες τριάντα χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μία γροθιά και ενωμένοι να διεκδικήσουμε τα δίκια μας. Αξιώνουμε από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κυνηγετική δραστηριότητα η οποία αποδεδειγμένα δεν βλάπτει, αντίθετα ωφελεί ποικιλοτρόπως το φυσικό περιβάλλον. Στις κρίσιμες αυτές ώρες, όλοι εσείς καλείστε να αποφασίσετε εάν θα σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι κομματικές συμπάθειες, ωχριούν μπροστά στην αγάπη και το πάθος μας για το κυνήγι. Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν, να πάρετε θέση άμεσα, γνωρίζοντας πως τώρα πια η ουδετερότητα δεν είναι τίποτε άλλο από αρνητική θέση.

O Πρόεδρος
Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Ο Γ.Γραμματέας
Νίκος Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...