Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

MADE IN... INTERNET


Σχεδιασμένο από εσάς... για εσάς!
Οπλο «φτιαγμένο» στο Διαδίκτυο από εσάς για εσάς; Και όμως δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για την υπηρεσία της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση του πελάτη-κυνηγού.
Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κυνηγετικών όπλων προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της, τη δυνατότητα να σχεδιάζουν πλέον οι ίδιοι το όπλο των ονείρων τους, όπως ακριβώς θα ήθελαν, οπότε στο τέλος να ενημερώνονται για την τιμή της αγοράς του! Η γερμανική Blaser προσφέρει στους κυνηγούς και τους σκοπευτές όλες τις εκδόσεις του λειόκαννου σουπερποζέ της F3 στις διαστάσεις που επιθυμούν, με τα ξύλα της επιλογής τους, σε διαμέτρημα 12, 20 και 28, με τα σκοπευτικά που θα ήθελαν για το όπλο τους, ενώ στην οθόνη του υπολογιστή τους σχηματίζεται σε πραγματικό χρόνο το Blaser F3 που θέλουν να αγοράσουν. Ολες οι αλλαγές στη βασική έκδοση του όπλου παρουσιάζονται στην οθόνη και έτσι ο υποψήφιος αγοραστής έχει μπροστά του την εικόνα του όπλου που επέλεξε, αλλά -και το σημαντικότερο- την τιμή του! Στο τέλος της διαδικασίας «στησίματος» του δικού του όπλου, ο υποψήφιος αγοραστής βλέπει πόσο θα κοστίσει η επιλογή του και μπορεί να αφαιρέσει όσα αξεσουάρ θέλει για να μειώσει την τιμή.
Σ’ ό,τι αφορά το κοντάκι, η διαδικασία κατασκευής του εικονικού όπλου επιτρέπει τη μετατροπή στις διαστάσεις του αγοραστή σε σταθερά μεγέθη που προτείνει, αλλά και την εξολοκλήρου νέα κατασκευή του κοντακίου στα μέτρα του κυνηγού. Στην πάπια διαθέτει τρεις εκδόσεις (αγγλική, σνάμπελ και μπέβερτιλ), ενώ το πέλμα του κοντακίου έχει και αυτό τρεις εκδόσεις (ρυθμιζόμενο, ελαστικό και έβενος). Επίσης, επιλογές για το χρώμα της σκανδάλης, την τοποθέτηση ή όχι επιλογέα μπροστά από αυτήν, αυτόματη ασφάλεια ή χειροκίνητη, αλλά και ο τύπος και ο αριθμός των τσοκ, θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ. Είναι η πρώτη φορά που ο κυνηγός μπορεί να επιλέξει το όπλο των ονείρων του, με το «στήσιμο» που αυτός επιθυμεί από το εργοστάσιο και να δει την τελική εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή του.
Για την Ελλάδα δεν είναι ακόμα εφικτή η ανακοίνωση της τιμής σε πραγματικό χρόνο, αλλά μια επικοινωνία με την ελληνική αντιπροσωπεία της Blaser θα σας λύσει όποια απορία έχετε τηλ. 210-27.14.934 (Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ).
Γνωρίζετε ότι:
Ο μηχανισμός της Blaser δεν έχει τις κλασικές σφύρες που περιστρέφονται γύρω από τον άξονά τους για να καταφέρουν το χτύπημα της βελόνας. Στο Blaser F3 οι σφύρες, όπως όλα τα κινητά μέρη, ταξιδεύουν σε ευθεία γραμμή. Με την όπλιση η σφύρα οπισθοδρομεί 12 χιλιοστά. Η αγκίστρωσή της από τη σχαστηρία διατηρεί την ιδανική γωνία των 90 μοιρών και έτσι η αίσθηση της σκανδάλης είναι εντελώς «ξερή»! Σ΄ ό,τι αφορά το σύστημα της μονής σκανδάλης, το Blaser έχει ένα σύστημα ακύρωσης της δεύτερης τουφεκιάς, μέσω της υποσυνείδητης πίεσης που ασκείται πάνω στη σκανδάλη μετά την πυροδότηση. Στο Blaser το αντίβαρο της σκανδάλης ταξιδεύει άμεσα προς τα εμπρός, ενώ το όπλο κλωτσά προς τα πίσω και σ’ αυτή τη φάση, όταν πιεστεί η σκανδάλη ασυνείδητα, το όπλο δεν μπορεί να πυροδοτήσει

ΚΕΙΜΕΝΟ:ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ

ΠΗΓΗ: www.diananews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...