Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΝΕΑ BERETTA AL391 STONECOAT


ΝΕΑ BERETTA AL391 STONECOAT ® TITANIUM–ZIRCONIUM
ΒΡΑΧΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΖΙΡΚΟΝΙΟ!

Οι εξαιρετικές απολαύσεις είναι η ανταμοιβή της ζωής! Πρωτοπορώντας, η BERETTA κατασκευάζει ένα νέο τουφέκι απαράμιλλης αισθητικής και ανθεκτικότητας τέτοιας που δεν έχει ανταγωνιστές, ειδικά για τον απαιτητικό Έλληνα Κυνηγό που θέλει να γεύεται κάθε κυνηγετική του στιγμή και να νιώθει ξεχωριστός.

Κυνηγώντας μπεκάτσα στην παγωνιά και την υγρασία, ή υδρόβια στο βάλτο, η ΝΕΑ BERETTA AL 391 με την πρωτοποριακή τεχνολογία STONECOAT ® στον υποδοχέα, παγκόσμια καινοτομία της BERETTA [φινίρισμα νικελίου και χρωμίου με εξωτερική επίστρωση από τιτάνιο και ζιρκόνιο με επεξεργασία PVD ( Powder Vacuum Deposition )], εξασφαλίζει απίστευτη ανθεκτικότητα και μέγιστη αντοχή στην υγρασία και στη διάβρωση 10 έως 20 φορές μεγαλύτερη από όλα τα ανταγωνιστικά όπλα (έχει περάσει με επιτυχία τις δοκιμές ουδέτερης και όξινης αλατονέφωσης κατά NSS ISO 9227 με επίπεδο αντίστασης στη φθορά, στη σκουριά και στους διαβρωτικούς παράγοντες για περισσότερες από 250 ώρες, ενώ τα ανταγωνιστικά όπλα μόλις για 12 έως 48 ώρες). Η νέα επεξεργασία STONECOAT ® εφαρμόζεται στον υποδοχέα, στο κλείστρο, στη λαβή του κλείστρου, στη γλώσσα και στη σκανδάλη. Όλα τα εξαρτήματα αυτά έχουν νέα διαφορετική εμφάνιση.

Στα πυκνά δάση και στις ρεματιές της χώρας μας η ΝΕΑ BERETTA AL 391 STONECOAT ® σας δίνει αίσθηση υπεροχής, κυνηγώντας αγριογούρουνο και λαγό. Στις ισχυρές γομώσεις που απαιτούνται, η ανάκρουση ελαχιστοποιείται, χάρη στο διευρυμένο αυλό OPTIMA – BORE ® , ενώ τα επιμηκυμένα τσοκς OPTIMA–PLUS ® εξασφαλίζουν φανταστικές κατανομές σκαγιών. Αλλά και ο λάτρης του καρτεριού, της τσίχλας, της φάσσας και του τρυγονιού θα απολαύσει την απαράμιλλη αισθητική της, την άνετη επώμιση, τη νέα χάραξη με τεχνολογία laser , το φωσφορίζον στόχαστρο TRUGLO ® , που θα κάνει παιχνίδι τη σκόπευσή του στις πιο αντίξοες συνθήκες, και το ζυγισμένο βάρος της στα 3 kg. Με τη ΝΕΑ BERETTA AL 391 STONECOAT ® δεν έχετε ανταγωνιστές στο κυνήγι, είστε ανυπέρβλητος! Εκτός, αν έχετε αποκτήσει την STANDARD έκδοση και η παρέα σας αγοράσει την έκδοση GOLD ή GOLD SPORTING , για να σας ξεπεράσει.

Στην έκδοση GOLD οι πλευρές έχουν ανάγλυφες διακοσμητικές πλάκες με κυνηγετικές σκηνές και διακοσμήσεις με βαθιά χάραξη laser που συνεχίζονται και στο κοντάκι, σε συνδυασμό με έγχρωμα ένθετα από σμάλτο, πράσινο για την κυνηγετική έκδοση, μπλε για την έκδοση GOLD SPORTING . Η επεξεργασία STONECOAT ® επεκτείνεται σ τη φλάντζα του ξυστού και στο κάλυμά του. Η επίχρυση σκανδάλη έχει γυάλισμα «καθρέφτη» και το κλείστρο «αδαμάντινη» λείανση, όπως και η γλώσσα προώθησης φυσιγγίων. Τα επιπλέον αυτά χαρακτηριστικά προσθέτουν μεγαλοπρέπεια στο όπλο.

Νέα BERETTA AL391 STONECOAT ® Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργία Ο κορυφαίος παγκοσμίως μηχανισμός αερίων BERETTA με αντισταθμιστική βαλβίδα που λειτουργεί σε όλες τις γομώσεις (από 24 έως 57 gr ).
Υποδοχέας Κορυφαία αντιδιαβρωτική προστασία STONECOAT ® .
Υποφυλακτήρας Σκανδάλης Τεχνοπολυμερές ενισχυμένο με FIBERGLASS.
Κάννη Κράμα ατσαλιού νικελίου-χρωμίου-μολυβδενίου, με διευρυμένο αυλό στα 18,6 mm OPTIMA - BORE ® , εσωτερικά χρωμιωμένη με φωσφορίζον στόχαστρο TRUGLO ® .
Διαμέτρημα Cal . 12 .
Θαλάμη 76 mm (MAGNUM) .
Χωρητικότητα Γεμιστήρα 3 φυσίγγια χωρίς το μειωτήρα.
Μήκος Κάννης 56 ( SLUG ), 61, 66, 71, 76 cm.
Τσοκάρισμα Μεταβλητό OPTIMA - CHOKES PLUS ® .
Ρίγα Αεριζόμενη 6 mm.
Κοντάκι/πάπια Καρυδιά κορυφαίας ποιότητας, ημίστιλπνο φινίρισμα. Νέα αντιολισθητική χάραξη με τεχνολογία laser .
Πέλμα GEL-TEK ® εναλλάξιμο.
Απόσταση Σκανδάλης 362 mm .
Βάρος 3 kg .
Πιέσεις 1.370
Χώρα Κατασκευής Ιταλία
Εγγύηση 3 χρόνια
Αξεσουάρ • Βαλίτσα από τεχνοπολυμερές .
• Πέντε chokes O PTIMA -P LUS ® με κλειδί αποκοχλίωσης.
• Πλαστικό πέλμα εναλλάξιμο.
• Μειωτήρας γεμιστήρα.
• Κλειδιά αποσυναρμολόγησης βαλβίδας αερίων.
• Στροφείς αορτήρα.
• Δακτύλιοι προσαρμογής κλίσης.
• Λάδι BERETTA .

ΠΗΓΗ: BERETTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...