Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις άδειες αλίευσης μεγάλων πελαγικών ψαριών

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις άδειες αλίευσης μεγάλων πελαγικών ψαριών για το έτος 2015. Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο μέχρι 31-8-2014 και το σχετικό υπόδειγμα της αίτησης διατίθεται από το τμήμα αλιείας της Περιφερειακή ενότητας Πρέβεζας. 

Οι ενδιαφερόμενοι αλιείς θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση όλα τα έγγραφα του σκάφους σε ισχύ. Σε περίπτωση συμπλοιοκτησίας η αίτηση υπογράφεται και από τους δύο ιδιοκτήτες. Ειδικότερα για τον κόκκινο τόνο απαιτούνται επιπλέον υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη ότι δεν συνταξιοδοτείται , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ακριβές φωτοαντίγραφο από το Λιμεναρχείο της ατομικής επαγγελματικής άδειας αλιείας του πλοιοκτήτη σε ισχύ και βεβαίωση αρμόδιας Λιμενικής αρχής για το χρόνο πρώτης έκδοσης της άδειας ( σε περίπτωση που αυτό δεν φαίνεται από την άδεια), φορολογική δήλωση του τρέχοντος οικονομικού έτους (Ε1 ) και (Ε3) ή (Ε5) εάν έχει υποβληθεί και άδεια καταχώρησης της κτηνιατρικής Υπηρεσίας. 

Πληροφορίες στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής - Τμήμα Αλιείας (Λ. Ειρήνης 65 )και στα τηλέφωνα 26820-26983 και 26820-60952

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...